Bingo a jiné zábavy

Vloženo: 01.10.2020 Změna: 05.10.2020 09:55 Diskuze: 0

Prázdniny jsou časem, kdy si děti mohou užít mnoho různých aktivit, ale řada z nich se stačí i nudit. Právě těmto se knihovna snažila pomoci hrou Prázdninové bingo.

Soutěžní "los" obsahoval devět rozdílných úkolů, které měly dětem vyplnit volné chvíle, pomoci zažít a poznat něco nového. Vytrvat a splnit všechny úkoly přes všechna lákadla letních dní nebylo jednoduché. Přesto se to podařilo patnácti dětem. Na všechny čekala drobná odměna v podobě dárkového balíčku od firmy S-cart. Na samý závěr prázdnin se konalo zábavné odpoledne, kdy děti mohly změřit své síly v jízdě na koloběžkách, odrážedlech a starší i na jízdních kolech. Tohoto klání se zúčastnilo 15 dětí, které za hlasité podpory rodičů, prarodičů i ostatních dospělých soutěžily ve třech kategoriích. Odměnu získali všichni závodníci, a ti, kteří dosáhli na stupně vítězů, si odnesli i zasloužené medaile. Po vyhlášení nejlepších závodníků vylosovaly členky Divadélka Jójo vítěze binga. Ty potom početné publikum pobavily dobrodružnou námořnickou pohádkou. Prosluněné pohodové odpoledne bylo příjemným rozloučením s prázdninovým časem.  
Děkujeme sponzorům, zejména firmě S-cart, hradu Svojanov a Renatě Vaculové za poskytnutí cen do soutěže a také obci Jaroměřice a  dobrovolníkům, kteří pomohli organizačně zajistit Rodinné odpoledne s předáváním cen.


Galerie fotografií