Babské bál 2019

Vloženo: 08.04.2019 Změna: 08.04.2019 18:05 Diskuze: 0

V sobotu 16. Března 2019 se konal již čtrnáctý ročník „Babského bálu". Tentokrát byl bál hodně očekávaný, protože na scénu se vrátila „stará garda", původní stará sestava Vjechétku. Pro konání bálu Vjechétek oslovil pna Šimka z Hanácké Krčmy a to, jak se se svým personálem k celé akci postavil, bylo úžasné. Vše bylo pro účinkující soubor i pro hosty připraveno na jedničku. Úvodního a původního slova se ujala nejstarší a zakládající členka souboru paní Anna Najerová. Každé vystoupení bylo vždy odměněno obrovským potleskem. Hlavně sólistky souboru Věra Grimmerová, Markéta Grulichová, Věra Hrbatová a Šárka Vávrová vždy rozburácely celý sál. K výborné náladě přispěla i kapela „Stofka" s paní zpěvačkou. Patří jim též upřímný dík. Právě od kapelníka přišla SMS, která velmi potěšila. Stálo tam: "Jaroměřice mají poklad - mají Vjechétek!"

Poděkování náleží všem sponzorům za dary do tomboly, které na bál věnovali, kameramanovi Míšovi Luterovi a všem příznivcům a přátelům, kteří se přišli s Vjechétkem rozloučit. Letošní bál byl totiž jakýmsi rozloučením, pomyslnou tečkou v činnosti souboru.
Závěrem se vzala slovo paní Zdena Tillerová, která s dojetím poděkovala kamarádkám z Vjechétku za krásných 14 let, které na svých vystoupeních prožily. Avšak největší dík patří právě Zdeně Tillerové, bez které by Vjechétek nikdy nevznikl. Za ta léta soubor rozdal na svých vystoupeních mnoho radosti a dobré nálady. Zda se z pomyslné tečky stane otazník, to prověří čas.

Vjechétek